Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan SISSEL HEINES (org.no. 917 268 428) samler inn og bruker personopplysninger om kunder og brukere av online-tjenester. SISSEL HEINES ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av disse personopplysninger.

 

Hvilke typer personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn de personopplysningene du oppgir gjennom skjemaer på våre nettsider; www.sisselheines.no, www.12ukerinspirert.no, www.hvermorgen.no og www.inspirertledelse.no.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester.

Eksempel på skjema:

  • Bestillingsskjema for kjøp av produkter, tjenester.
  • Påmeldingsskjema til webinar, kurs, workshops og foredrag.
  • Registreringsskjema for å laste ned dokumenter og e-bøker fra våre nettsider.
  • Registreringsskjema til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post.

Personopplysningene du oppgir kan for eksempel inneholde:

  • Navn
  • Adresse
  • Firmanavn
  • Navn på kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer
  • e-postadresse
  • Betalingsinformasjon

 

Hva bruker vi de personlige opplysningene dine til?

  • For å kunne sende kjøpte bøker og andre produkter per post.
  • For å behandle betaling og bestillinger.
  • For å gi tilgang til våre online-kurs.
  • For å kunne sende nyhetsbrev og relevant informasjon på e-post
  • For å kunne ta kontakt ved spørsmål og kundeoppfølging

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn personlig informasjon for dette formålet fra tredjeparter. Vi kan hente inn relevant informasjon om Firma fra www.brreg.no og eks. www.proff.no.

Hvordan innsamles og lagres informasjonen?

  • mailchimp.com
    • Benyttes til utsending av nyhetsbrev og annen relevant informasjon
    • Lagring av e-post og navn
  • jotform.com
    • Benyttes til alle typer registrerings-, bestillings-, betalings og innsamlingsskjema.
    • Innsamlet informasjon lages ikke mer enn 1 år før det slettes.
    • E-post og navn sendes ved samtykke til Mailchimp
    • Betalingsinformasjon sendes videre til Stripe
  • conta-faktura.no
    • Benyttes til fakturering
    • Lagring av navn, adresse, e-post, telefonnummer og organisasjonsnummer
  • stripe.com
    • Benyttes til kortbetaling på nett
    • Betalingsinformasjon og navn samles inn via skjema fra Jotform eller Thinkific
    • Informasjonen lagres så lenge loven pålegger oss å beholde dem, eller så lenge kundeforholdet varer
  • thinkific.com
    • Benyttes som kursportal for online-kurs
    • E-post og navn sendes til Mailchimp
    • Betalingsinformasjon sendes videre til Stripe
    • Opprettelse av personlig konto
  • BRING
    • Benyttes til forsendelse av varer per post
    • Lagring av navn, adresse, e-post, telefonnummer og organisasjonsnummer

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss, ved å melde deg av epostlisten for nyhetsbrev og blogg fra en av epostene du mottar.

 

Dine rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at SISSEL HEINES ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

e-post: sissel@sisselheines.no

Mobil: 957 22 577

Postadresse: Brusemyrtoppen 12c, 1739 Borgenhaugen